„USS – odgovorno za seljake i radnike – Miletić Milija“

Ujedinjena seljačka stranka je prva partija koja je u Svrljigu predala potpise podrške građana za kandidaturu na predstojećim lokalnim izborima koje je predsednica Narodne skupštine Republike Srbije, Slavica Đukić Dejanović raspisala za 6. maj ove godine.
Za učešće na lokalnim izborima u Svrljigu potrebno je sakupiti 200 overenih potpisa građana, a USS je danas za manje od dva sata u svojim prostorijama sakupila 246 potpisa, koji su danas predati Opštinskoj izbornoj komisiji.
Potpise su predali Milija Miletić, predsednik USS i Jelena Trifunović, predsednica Izvršnog odbora stranke u pratnji članova stranke.
Naziv liste pod kojim će USS izaći na lokalne izbore je „USS – odgovorno za seljake i radnike – Miletić Milija“, a prema rečima predsednika stranke, očekuju se dobri rezultati jer iza ove stranke već stoji dugogodišnji rad na poboljšanju uslova života u opštini Svrljig.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

12,755 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>