Ne sa Milijom Miletićem

Sinoć je u prostorijama Socijalističke partije Srbije u Svrljigu potpisan Sporazum o NE učestvovanju u predizbornim, izbornim i postizbornim aktivnostima na lokalnom nivou sa Ujedinjenom seljačkom strankom, odnosno njenim predsednikom Milojom Miletićem.
Sporazum su potpisali: SPS, DS, NS, DSS, JS, SDP, SPO, Opštinski odbor LDP kao i Klub privrednika Opštine Svrljig.
Navedene političke stranke, pokreti i udruženja građana se obavezuju da pre izbora, za vreme izbora i posle izbora neće ući u političke kombinatorike sa Ujedinjenom seljačkom strankom, odnosno njenim predsednikom Milijom Miletićem, zbog njegove pogubne, skoro devetogodišnje politike na lokalnom nivou.
Kako je na skupu istaknuto, nastaviće se sa daljim okupljanjem građana i protestima usmerenim pre svega prema aktuelnom opštinskom rukovodstvu i predsednikom opštine Milijom Miletićem, njegovim koalicionim partnerima iz SRS i dela DSS, a ne prema poštenim seljacima koji masovno prealze u redove koalicije SPS, DS, NS, JS, DSS, SDP i LDP.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

16.870 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>