Omladinsko preduzetništvo

Kancelarija za mlade u Svrljigu i Američka agencija za međunarodni razvoj USAID organizuju dvodnevnu obuku za omladinsko preduzetništvo.

Polaznici obuke moćiće, tom prilikom, da nauče kako se piše biznis plan i koje izvore finansiranja mogu da iskoriste za osnivanje i unapređenje svoje firme.
Obuka je besplatna, a broj polaznika ograničen. Zainteresovani mogu da se prijave na i-mejl Kancelarije za mlade u Svrljigu: kzm_svrljig@live.com  ili telefonom na broj 063/8670-315. Potrebno je dostaviti ime i prezime, godište, broj telefona i i-mejl adresu. Rok za prijavljivanje je 5. mart.

2 comments on “Omladinsko preduzetništvo

  1. dali moze da prisustvuje svako bez obzira dali imao firmu ili ne?

    • admin on said:

      Ako me sećanje dobro služi, slična obuka održana je pre par godina i među polaznicima je bilo i dosta srednjoškolaca…dakle, nije bilo obavezno posedovanje firme. Mislim da i sad mogu da se uključe svi koji su zainteresovani i koji se blagovremeno prijave. U svakom slučaju, najbolje je da lično proverite tako što ćete kontaktirati predstavnike Kancelarije za mlade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14,120 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>