Rešen problem sa kanalizacijom

Kao što je i obećano iz JKSP Svrljig, specijalno vozilo za produvavanje kanalizacije, koje svrljiško komunalno preduzeće iznajmljuje iz Niša, juče je radilo na čišćenju kanalizacione mreže i produvavanju kanalizacionih čvorišta u Svrljigu.

Kako nam je rekao direktor JKSP Svrljig, Igor Davidović, iznajmljena „duvaljka“ juče je produvavala čvorišta na glavnoj kanalizacionoj mreži na nekoliko mesta u gradu – čvorište kod ulica Mihajla Džervinca – Omladinska – Like Milojića, zatim Lole Ribara – Radnička – Boračka – Neška Miloševića, Generala Mitića – Dobrile Stambolić – Železnička, Mrgudova – Zdravka Milovanovića, kako i u ulici 29. novembar i Radića Crnog gde je fekalna kanalizacija isticala na ulicu, a o čemu smo govorili prethodnih dana. Takođe je u Prvomajskoj ulici pročišćena atmosferska kanalizacija zbog čijeg zapušenja često dolazi do zadržavanja atmosferskih voda na ulici.

Ono na šta je direktor komunalnog preduzeća Igor Davidović posebno ukazao ovom prilikom je neodgovorno ponašanje pojedinih građana jer je u kanalizacionom šahtu u ulici 29. novembar pronađena daska, koja, po njegovim rečima, nikako nije mogla sama da upadne u kanalizaciju, a koja je dovela do zapušenja i izlivanja kanalizacije. Direktor Davidović kaže da ovo nije prvi slučaj da se ovakvi i slični predmeti pronađu u kanalizaciji nakon čišćenja i apeluje na građane da vode računa i ne bacaju razne predmete u kanalizaciju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

16.087 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>