Kanalizacija će biti pročišćena sutra

O problemima sa izlivanjem kanalizacije i ledenim pokrivačem u Ulici 29. novembar u Svrljigu govorili smo u petak u našoj informativnoj emisiji. Tada nismo mogli da dobijemo komentar Igora Davidovića, direktora JKSP Svrljig, ali nam se danas on javio i objasnio da nije mogao da se javi zbog prezauzetosti. Takođe je rekao da je komunalno preduzeće upoznato sa problemom u ulici 29. novembar i da su mere za rešavanje ovog problema već preduzete, ali da do otklanjanja kvara nije moglo da dođe ranije zbog izuzetno niskih temperatura. Naime, kanalizaciona šahta bila je prekrivena ledom i snegom, a vozilo za produvavanje kanalizacije, koje ovo preduzeće iznajmljuje iz Niša jer ne poseduje svoje, nije moglo zbog snega i leda da priđe do mesta gde se zapušenje nalazi. Takođe, kaže Igor Davidović, komunalno preduzeće iz Niša nije želelo da po lošem vremenu i ekstremno niskim temperaturama šalje svoje vozilo u Svrljig.

Radnici komunalnog preduzeća u subotu su očistili ledene naslage u ovoj ulici i time stvorili uslove za rad kamiona za produvavanje kanalizacije koji sutra treba da dođe u Svrljig i pročisti kanalizacione vodove u ovoj i u još nekim ulicama u Svrljigu, rekao je danas Igor Davidović, direktor JKSP Svrljig za našu televiziju.

On je takođe apelovao na građane da vode računa šta sve bacaju u kanalizaciju jer su zapušenja uglavnom prouzrokovana raznim predmetima koje ubace građani.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

16.231 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>