Izlila se kanalizacija u Ulici 29. novembar

Ulica 29. novembar je jedna od ulica sa većim usponom u Svrljigu. Tokom proteklih ledenih dana bila je teško prohodna zbog snega i leda, a sa otopljavanjem situacija je postala još gora jer se iz šahte sa vrha ulice izliva fekalna kanalizacija koja zatim teče niz put i sliva se u Srećkovu ulicu gde je formirala pravo malo jezero.

Žitelji ove ulice kažu da kanalizacija već duže teče niz ulicu formirajući mestimično led debljine i više centimetara, što dodatno otežava saobraćaj, a samo zahvaljujući hladnom vremenu ne širi se nesnosni smrad i sprečena je pojava zaraze. Oni su, kako kažu za televiziju Laser, u više navrata alarmirali JKSP Svrljig, ali do sada ništa nije urađeno da se ovaj problem reši.

Mi smo pokušali danas da dobijemo izjavu direktora komunalnog preduzeća Igora Davidovića povodom ovog problema, ali je on najpre bio na sastanku u Opštini Svrljig, a kasnije nije odgovarao na pozive preko mobilnog telefona. Nadamo se da će ovaj kvar biti saniran ubrzo što će omogućiti normalizaciju života u ovom delu Svrljiga.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

16.046 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>