Јавни позив избеглим лицима

Општинска управа Сврљиг – Комисија за доделу помоћи избеглим лицима за побољшање услова становања набавком грађевинског материјала, упутила је јавни позив за избор корисника за доделу помоћи избеглим лицима на територији општине Сврљиг у 2013. години.
Рок за пријављивање на конкурс је 7. март 2013. године до 15,00 часова. Захтеви са потребном документацијом подносе се лично на писарници Општинске управе, са назнаком „Јавни позив избеглим лицима за побољшање услова становања набавком грађевинског материјала“. Захтев за доделу помоћи може се преузети код Повереника комесаријата за избеглице у просторијама Црвеног крста у Сврљигу.
Сва додатна обавештења о условима конкурисања, избору корисника, потребној докуменатцији и поступку за доделу помоћи, потенцијални кандидати могу добити у Општинској управи Сврљиг и у просторијама Црвеног крста Сврљиг.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

15.140 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>