Dobra dela na daleko se čuju

Period lošeg vremena, jakih mrazeva, snežnih nanosa i zavejanih sela je za nama. Pamtiće se kao jedna od najoštrijih zima, kakvih u našem kraju nije bilo od 54. godine, kako kažu oni koji se bave praćenjem vremenskih prilika. Ali, pamtiće se i po ljudima koji su pokazali veliko požrtvovanje i humanost brinući za druge i spasavajući tuđe živote. Ove zime izuzetno angažovanje i požrtvovanost pokazala su četvorica pripadnika vatrogasno – spasilačke ekipe iz Svrljiga, na čelu sa komandirom, Igorom Mihajlovićem koji su uspeli da stignu do svih najugroženijih žitelja naše opštine, da ih zbrinu i, slobodno možemo reći, spase njihove živote. Da se dobra dela na daleko čuju, potvrđuje i učešće Igora Mihajlovića, i našeg sugrađanina i kolege – novinara, Aleksandra Kostića, koji je uglavnom pratio angažovanje spasilaca na terenu, u emisiji „Žene“ na TV Prva.

Emisija je emitovana u subotu, u 15 sati, a za one koji nisu imali prilike da je pogledaju, izdvojili smo jedan segment.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

16.088 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>