Индустријска зона, пољопривреда, водоснабдевање и екологија приоритети СНС 2021. у Сврљигу

Изградња индустријске зоне, развој пољопривреде, водоснабдевање и унапређење екологије на територији општине Сврљиг су области у којима ће се ангажовати Општински одбор СНС и одборници ове странке у Скупштини општине Сврљиг у 2021. години, саопштили су Милан Михајловић и Игор Давидовић, повереници Општинског одбора СНС у Сврљигу.

Они су на синоћ одржаној конференцији за новинаре у Сврљигу сумирали резултате СНС-а у овој години и говорили о плановима за наредну годину.
Игор Давидовић, повереник СНС за општину Сврљиг, рекао је да ће његов приоритет у наредној години бити да се подигне поверење грађана у странку, као и да ће странка кроз институције локалне самоуправе радити на побољшање живота грађана.
(Изјава: Игор Давидовић, повереник СНС за Сврљиг)

Залагаћемо се за изградњу индустријске зоне како би привукли нове инвеститоре, што је од суштинког значаја за опстанак и живот људи у општини Сврљиг, рекао је Милан Михајловић, који је и председник Скупштине општине Сврљиг, честитајући грађанима предстојеће празнике.
(Изјава: Милан Михајловић, повереник СНС за Сврљиг)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

17.295 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>