Пријем шест нових радника у ДЗ Сврљиг

Дом здравља Др Љубинко Ђорђевић расписао је конкурс за пријем шест нових радника за пуно радно време на период од 3 месеца.

По овом конкурсу, који је објављен на сајту Дома здравља и на сајту Министарства здравља Републике Србије, биће примљен један возач санитетског возила, две медицинске сестре или два медицинска техничара са средњом стручном спремом општег смера, један радиолошки техничар, једна спремачица просторија и један доктор медицине.

Рок за подношење пријава је 8 дана од дана објављивања огласа на сајту.

Пријаве се могу слати поштом на адресу Дома здравља „Др Љубинко Ђорђевић“ Сврљиг или доставити лично у Дому здравља у периоду од 7,00 до 15,00 часова.

Одлука о избору кандидата донеће се најкасније у року од 30 дана од дана истека рока за подношење пријава, а обавештење о избору кандидата биће објављено на веб страници Дома здравља „Др Љубинко Ђорђевић“ из Сврљига, стоји у конкурсу.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

17.295 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>