Завршени комунални радови у Нишу

У Нишком насељу Шљака ових дана завршени су планирани инфраструктурни радови.

Саниране су ударне рупе, обновљена два дечја игралишта, замењене клупе на аутобуским стајалиштима, промењене прегореле сијалице јавног осветљења, очишћена депонија у Сарајевској улици.

Такође, обновљен је део асфалтног пута на углу улица Сарајевске и Моравске.У плану је и изградња водоводне и канализационе мреже, према договору који је постигнут током посете градоначелнице Ниша Драгане Сотировски том насељу половином новембра ове године.

Сређивање комуналних прблема у насељу Шљака биће настављенопочетком пролећа наредне године.

Да подсетимо, недавно је уже градско језгро украшено новогодишњом расветом и реквизитима који ће посебно обрадовати наше најмлађе суграђане.

При крају је реконструкцију централног нишког Трга, а из управе града кажу да ће све бити завршено у задатом року. Фонтана је завршена и пре рока и већ су вршене техничке пробе.

Због епидемиолошке ситуације у Нишу ове године неће бити традиционалних вечерњих концерата, али ће бити дневних програма на отвореном простору у извођењу уметника и стваралаца које припремају нишке установе културе.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

17.295 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>