Шампионски пехар за Кик бокс клуб “Ниш”

Кикбоксери Кик бокс клуба “Ниш” постигли су још један велики међународни успех на Међународном турниру “Balkans Best Fighters”, освојивши 11 медаља.

Кикбоксери из Ниша су постигнутим резултатом заузели 3. место на турниру, одмах иза репрезентација Бугарске и Молдавије.

Нишки кик боксери борили су се у јакој конкуренцији између 374 такмичара из седам држава, а на овом турниру су освојили 4 златне, 6 сребрних и једну бронзану медаљу.

Најбројније су биле одличне репрезентације Бугарске са 56 учесника и Молдавије са 39 такмичара. Истога дана Кик бокс клубу “Ниш” је Кик бокс савез Србије уручио пехар за освојено 1. место на нивоу Србије за сезону 2020. Тако је Ниш још једном добио шампиона државе у кик боксу.

Овим турниром је завршена такмичарска сезона у кик боксу за ову годину и Кик бокс клуб “Ниш” може да се похвали још једном титулом државног шампиона, титулом шампиона Централне Србије и 3. местом на 5. BBF турниру.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

17.322 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>