Предлози за Награду „11. јануар“ од 1. децембра

Данас је одржана прва седница Комисије за награде Града Ниша, којом је председавао председник Скупштине Града Бобан Џунић, на којој је усвојен план активности Комисије и текст јавног позива за достављање предлога за доделу признања Града Ниша, Награде “11. јануар“.

Награда “11. јануар“ је највише признање Града Ниша које се додељује за изузетна достигнућа која афирмишу Град у привредним, друштвеним и другим областима.

Седници су, поред председника Комисије и председника Скупштине Града Ниша Бобана Џунића припсуствовали и проф. др Властимир Николић, проректор Универзитета у Нишу, Бранислав Цинцаревић, протојереј ставрофор – представник Епархије нишке, пуковник др Слађан Христов, официр Команде Копнене војске Србије и Душица Давидовић, заменица градоначелнице Града Ниша.

Након одржане седнице новинарима се обратио председник Скупштине Града и председник Комисије, Бобан Џунић који је рекао да ће јавни позив за пријављивање кандидата за доделу Награде 11. јануар бити објављен на сајту Града Ниша и путем средстава информисања.

Награда се састоји од дипломе, статуете “Ослободиоцима Града Ниша“ и новчаног износа и може се доделити појединцу или правном лицу из Ниша, појединачно или заједнички, без обзира на време и област достигнућа.

Предлог за доделу Награде може поднети сваки грађанин или правно лице у писаној форми, са образложењем достигнућа које се предлаже за Награду.

Предлози се могу достављати од 1. до 15. децембра 2020. године, на адресу: Скупштина Града Ниша, са назнаком “За Комисију за награде Града Ниша“ или електронским путем на мејл: komisije.sg@gu.ni.rs.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

17.295 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>