Почело постављање новогодишње декорације у Нишу

Радниици ЈКП “Паркинг сервис” из Ниша су, уз своје редовне послове, почели и са новогодишњим украшавањем града.

Први новогодишњи украси постављени су у ужем центру града, најпре у Обреновићевој улици, а наставља се са постављањем украса у улици Генерала Милојка Лешјанина као и на централном градском тргу.

Планирано је да се до средине децембра новогодишња расвета и декорација постави и у другим деловима града.

Декорација ће бити постављена и у улици Николе Пашића, Копитаревој, Књегиње Љубице, Пријездиној као и у Тврђави, кажу у Паркинг сервису.

Ове године, како кажу из Одељења за односе са јавношћу Паркинг сервиса, није било набавке нових украса због свеукупне ситуације у друштву, тако да ће украси и локације које ће бити украшене остати исте као и прошле године.

“Звездано небо ће и ове године улепшати део града код Казанџијског сокачета, док ће поклон пакет и даље бити у Обреновићевој улици, а вилин коњиц на Тргу краља Милана”, кажу из Одељења за односе са јавношћу.

Како год, у години коју су Нишлије провеле придржавајући се мера за сузбијање епидемије коронавируса свакако ће им добро доћи весела новогодишња атмосфера употпуњена светлуцавим украсима на нишким улицама.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

17.322 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>