Председник Вучић обишао радове на изградњи нове ковид болнице

Председник Републике Србије Александар Вучић обишао је прошле вечери радове на изградњи нове ковид болнице у Војном комплексу “Земун економија” и истакао да је поносан на чињеницу да смо за четири месеца успели да изградимо овако велелепну болницу.

Вучић је рекао да ће Србија да појача тестирање на корона вирус, јер су рано откривање и изолација кључне, као и вакцина, за коју се држава труди и покушава да у наредних месец дана обезбеди прве количине. Он је додао да се након масовног тестирања, бар ти људи, који су откривени, понашају дисциплинованије и у 95 одсто случајева гледају да не шире даље инфекцију и воде рачуна о свом здравственом стању.

Председник Вучић је поновио да ће држава дати све од себе да обезбеди бар милион доза до краја године, за здравствене раднике, који трпе страховит притисак.

Вакцине ће, поред здравствених радника, бити затим обезбеђене и за војску и полицију.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

17.295 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>