Две манифестације нишке ГО Медијана у календару манифестација туристичких организација

Медијанино Божићно сеоце и Дочек Православне нове године нашли су се у календару манифестација туристичких организација, чиме је Градска општина Медијана добила потврду оправданости и успешности организације ова два велика догађаја.

Како је саопштила нишка ГО Медиана, неки од параметара за класификацију били су циљ манифестације, континуитет трајања, број учесника и посетилаца, како домаћих тако и страних. Вредновала се и искоришћеност манифестација у циљу промоције културно – историјског наслеђа и природних туристичких ресурса Ниша и околине, економска исплативост, атрактивност и медијска видљивост, смештај и безбедност учесника и још неколико других важних параметра.

Два велика Медијанина догађаја сврстани су у трећу категорију манифестација уз Нишки Сајам књига, Нисомниу, Интернационалне музичке свечаности, Нишке музичке свечаности – НИМУС, Међународни дечији ФЕСТ Ниш и Дане туризма у Нишу.

Све категорисане манифестације наћи ће се у календару манифестација туристичких организација Србије, у штампаној и електронској форми.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

17.332 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>