ЈП „Путеви Србије” у хуманој акцији давања крви на југу Србије

ЈП ,,Путеви Србије”, настављајајући вишегодишњу традиционалну сарадњу са Институтом за трансфузију крви Србије у Нишу, као друштвено одговорно предузеће, и ове године даће свој допринос ублажавању несташице крви.

Како је саопштено из овог јавног предузећа, запослени у ЈП „Путеви Србије” ће ради помоћи свима којима је крв неопходна, организовати акцију давања крви на југу Србије. Акција ће бити одржана у уторак и среду, 24. и 25. новембра 2020.г. од 9.00 до 15.00 часова у Управној згради наплатне станице „Ниш Север” и на наплатној станици „Врање”.

ЈП ,,Путеви Србије” апелује на сва предузећа и грађане Ниша, Врања и околине да се прикључе овој хуманој акцији и давањем крви помогну лечењу болесних и повређених, посебно у тренутку када је због епидемије вируса Covid-19 смањен број здраве популације која може дати крв.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

17.333 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>