Град Ниш Полицијској управи предао вредну опрему

Град је уручио Полицијској управи у Нишу вредну опрему у инструментима и апаратурама коју ће користити припадници полиције како би безбедност грађана Ниша била подигнута на већи ниво.

Опрема је уручена током посете градоначелнице Ниша Драгане Сотировски Полицијској управи, а том приликом разговарало се и о даљим плановима Савета за безведност који за свој рад добија одређена наменска средства од Града.

Како је наведено на сајту Града Ниша, локална самоуправа би наредне године требало да са Полицијском управом покриje 70 најважнијих локација камерама, а планирано је да можда већ до краја године и почетком наредне најпре видео надзором буду покривени простори у Тврђави и Чаиру, речено је у разговору градоначелнице са начелником ПУ Ниш Славишом Виријевићем, коме је присуствовала и помоћница градоначелнице за комуналне делатности Владислава Ивковић.

Представници Полицијске управе и Комуналне милиције наставиће сарадњу на спровођењу нових мера у сузбијању епидемије изазване коронавирусом, која је била успешна и у ранијем периоду, а једна од тема заједничке сарадње у граду биће и рад на сузбијању буке из угоститељских објеката, наводи се у саопштењу на интернет страници Града Ниша.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

17.322 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>