Србија способна да се носи са свим безбедносним изазовима

Председник Србије Александар Вучић уручио је данас одликовања припадницима Војске Србије уз поруку да је земља данас спремна да се носи са свим безбедносним изазовима, захваљујући и својој војсци и својој економској снази.

Председник је подсетио да је јуче био Дан Копнене војске, те указао да је сваки дан важан дан за војнике, јер они морају да буду на бранику отаџбине, увек, у сваком тренутку, не бирајући време, тренутак и прилике.

Вучић се захвалио припадницима Војске Србије на улози коју је имала од почетка епидемије, а која је, како је нагласио, била готово пресудна за здравље нације.

Председник је данас уручио четири златне медаље за заслуге и шест златних медаља за ревносну службу припадницима Министарства одбране и Војске Србије, по основу Указа о додели одликовања поводом Дана државности.

На свечаности је истакнуто да није потребно посебно наглашавати значај Војске Србије као институције која има највеће поверење грађана, али да треба с времена на време подсетити на значај који имају појединци чији је дугогодишњи рад допринео бољем функционисању система и безбедности државе и грађана.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

17.322 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>