Боксерима “Витеза” 5 медаља на сениорском Првенству Србије

Боксери Бокс клуба “Витез” из Ниша постигли су још један запажен успех на сениорском Првенству Србије у олимпијском боксу, одржаном од 28 – 31. октобра 2020. године у Смедереву.

Такмичачри БК „Витез“ од 8 учесника на Првенству Србије, освојили су 5 медаља – 4 сребрне и једну бронзану. Иако су имали чак четири учесника у финалним борбама, највише од свих клубова, нису имали довољно спортске среће да се оките златном медаљом.

Ово је било последње Првенство Србије у 2020. години, и Боксерски клуб “Витез” завршава сезону као високо рангирани клуб у Србији, са освојених 9 медаља: 3 злата, 5 сребрних и 1 бронзаном медаљом.

Наредно такмичење, биће учешће на Европском првенству за младе од 11-23. новембра 2020. године у Будви. Србију ће представљати три репрезентативке из БК “Витез”: Неда Бркић, Нина Стајковић и Наталија Савић.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

17.322 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>