Сврљишки средњошколци се пласирали нанационално такмичење “Пословни изазов”

Такмицење Пословни изазов југоисточне Србије у организацији Достигнућа младих у Србији, под покровитељством Министарства за омладину и спорт, одржано је 14. и 15. октобра у онлајн формату.

Такмичење је окупило 23 тима из исто толико школа из Алексинца, Блаца, Бојника, Бујановца, Лесковца, Медвеђе, Ниша, Пирота, Прокупља, Сврљига, Власотинца, Врања и Житорађе.

По први пут су, због пандемије Kовид-19, уместо комбинованих тимова, сваку школу представљали школски тимови.

Тим “Pell Plant” из СШ “Душан Тривунац Драгош” из Сврљига у саставу: Анђела Николић, Марко Петровић, Тања Васиљевић, Тадија Ристић и Теодора Савић, са ментором Миланом Николићем, освојили су 2. место и тако се пласирали на Национално финале које ће бити одржано у фебруару 2021. године.

Поред тима из Сврљига, на национално финале пласирали су се и тимови Правно – пословне школе из Ниша и тим Економско – трговинске школе из Врања.

Ови тимови ће се са победницима остала 5 региона борити на националном финалу за место на Пословном изазову Западног Балкана који ће бити одржан у априлу 2021. године.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

16.870 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>