ЦК Сврљиг апелује на кориснике Народне кухиње да се понашају одговорно

Из Црвеног крста у Сврљигу данас смо добили молбу да објавимо саопштење у коме ова хуманитарна организација апелује на све кориснике Народне кухиње који долазе по своја следовања да се понашају одговорно и у складу са мерама прописаним у време пандемије вируса Цовид-19.

“Због погоршања епидемиолошке ситуације, моле се сви корисници Народне кухиње Црвеног крста Сврљиг да приликом преузимања оброка у Народној кухињи обавезно носе заштитну маску и поштују мере социјалног дистанцирања”, наводи се у саопштењу Црвеног крста Сврљиг.

Такође, из Црвеног крста Сврљиг обавештење за кориснике Народне кухиње да ће у суботу, 17.10.2020, поводом обележавања Светског дана борбе против сиромаштва, чији је слоган ове године „Заједничким снагама ка социјалној и еколошкој правди за све“, поред куваног оброка добити и ланч пакет.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

16.870 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>