Хуманитарби базар за Лану

У четвртак, 22. октобра у Сврљигу ће бити одржан први Хуманитарни базар који има за циљ да прикупи новчану помоћ за лечење девојчице Лане Јовановић.

Хуманитарни базар одржаће се у Градском парку у Сврљигу од 11 до 17 часова, а организатори позивају све хумане Сврљижане да дођу и придруже се акцији.

На идеју да се организује оваква хуманитарна акција дошло је неколико Сврљижанки које су најпре основале истоимену Фејсбук групу на којој су почеле консултације и договори око одржавања првог Хуманитарног базара у Сврљигу, по угледу на сличне акције које се одржавају широм Србије.

Сви који желе да подрже догађај могу да се прикључе акцији и помогну како год могу и желе, а у сваком случају учиниће добро дело, поручују оргаснизатори.

Учешће је могуће и куповином и продајом на базару, односно можете да дођете и да продате нешто од својих старих и непотребних ствари, да припремите и продате неку храну или пак, уколико сте предузетник или власник фирме и радње, дате ваучер за робу или услугу коју нудите. Предвиђено је да се на штандовима продаје гардероба, обућа, храна, накит, књиге, аксесоари, играчке ,козметика и ваучери.

Све наведене ствари, изузев хране која се доноси на дан одржавања базара је потребно донети од 17. до 19. октобра у Улици Шесте личке дивизије број 7, иза кафића “Прича”.

Жене које спремају храну и оне које желе да продају своју робу на базару, потребно је да дођу на састанак који ће бити одржан 20. октобра у 17:00 на истој адреси.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

16.870 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>