Прва награда ЦТКС Сврљиг на Међународном фестивалу туристичких публикација “Кофер слова”

Центару за туризам, културу и спорт Сврљиг додељена је прва награда, Златни кофер, у категорији Најбоља монографија градова и општина на 16. Међународном фестивалу туристичких публикација “Кофер слова”, који је одржан 14. октобра у Крушевцу.

Манифестација је 16. пут одржана у оквиру програма обележавања 14. октобра, Дана ослобођења Града Крушевца, али због познате ситуације са вирусом корона и ограничењима у окупљању публике, Фестивал је одржан на даљину, путем Интернета.

Награде су додељене у присуству медија, чланова комисије и туристичких посленика Града Крушевца. Победнике је прогласила Сузана Милосављевић, директорка Туристичке организације Града Крушевца.

Организатор је доделио награде у 11 категорија, док је своје експонате послало више од 30 туристичких организација из Србије које су се надметале за најбољу једнолисну и вишелисну публикацију, најоригиналнију публикацију, најлепши сувенир, монографију, најбољи туристички сајт…

Освајање прве награде, “Златни кофер”, представља велики успех с обзиром на изузетну конкуренцију и чињеницу да Центар за туризам, културу и спорт први пут учествује на било ком такмичењу у области туризма.

Овом наградом Центар за туризам, културу и спорт добио је признање, не само да је издао квалитетан туристички каталога Општине Сврљиг, већ и да је тај каталог постигао своју функцију –
промоцију туристичких потенцијала општине. Учешћем на Фестивалу и освајањем прве награде у својој конкуренцији, туристи и туристичке организације из читаве Србије и региона, које су учествовале на овом такмичењу, моћи ће да се упознају са природним атракцијма и културно – историјским наслеђем Сврљига, чије природне лепоте могу да уврсте и у своје туристичке понуде.

Наравно, не сме се заборавити да добар тим постиже и добре резултате, а на челу Центра за туризам, културу и спорт у Сврљигу у другој половини године налази се нови тим, чији рад даје резултате.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

16.847 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>