Од 15. октобра стартује игра “Узми рачун и победи”

Нови круг наградне игре “Узми рачун и победи”, коју покреће Влада Србије, званично ће почети 15. новембра, а очекује се сваког дана да надлежни прогласе почетак игре.

Коверте, за које се неће плаћати поштарина, ускоро ће моћи да се шаљу јер ће у извлачењу моћи да учествују рачуни са датумима од почетка септембра 2020. године.

Овог пута наградна игра ће бити организована у два кола. Прво креће половином новембра, а срећни добитници биће извучени до краја године. Други круг биће организован почетком 2021. године.

Учесници морају да прикупе најмање десет фискалних рачуна издатих од 1. септембра и то са најмање 100 динара пазара.

Коверте ће моћи такође беплстано да се преузимају на шалтерима “Поште Србије”. За све учеснике игре је важно да знају да малолетним лицима није дозвољено учешће у наградној игри, тако да ће без поклона остати сви који рачуне пошаљу на име деце и унука.

Ове године обезбеђен је богат наградни фонд. У њему је 60 аутомобила типа “фијат 500Л” и 12 станова. Десет некретнина је у београдском насељу које гради Дирекција за имовину – Земунске капије, а два су у Београду на води.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

16.104 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>