Процена утицаја на животну средину за радио – базну станицу

Општинск управа Општине Сврљиг обавештава заинтаресоване органе и јавност да је поднет захтев о потреби процене утицаја на животну средину пројекта радио – базне станице на локацији „NI4115-02 NI-Prekonoga”, на катастарској парцели 4781 К.О. Преконога, на територији општине Сврљиг, носиоца пројекта „Vip mobile” д.о.о. Београд, Милутина Миланковића 1 ж, 11070 Нови Београд.

Сагласно члану 10. Закона о процени утицаја на животну средину, Општинска управа ћe обезбедити јавни увид у предметну документацију у просторијама Општинске управе Сврљиг, у Улици Радетовој 31, канцеларија бр.7, у периоду од 14.10.2020. до 27.10.2020. год, у времену од 07.00 до 15.00 часова и на званичном сајту Општине Сврљиг.

У року од 10 дана од дана објављивања овоr обавештења, заинтересована јавност може доставити мишљење о захтеву за одлучивање о потреби процене утицаја предметног пројекта на животну средину.

Овај орган ћe у року од 10 дана од истека рока овог обавештења донети одлуку о томе да ли је за предложени пројекат потребна процена утицаја на животну средину, о чему ћe благовремено обавестити јавност, наводи се у обавештењу Општинске управе Сврљиг.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

16.104 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>