Вучић најавио да ће наредних дана бити познат мандатар нове владе

Председник Александар Вучић изјавио је да ће у наредних неколико дана бити познат мандатар за састав нове владе као и да све што је потписано у Бриселу мора да буде спроведено.

“Имаћете у наредних неколико дана мандатара, да ли ће бити три, али свакако мање од седам”, рекао је Вучић новинарима обилазећи завршне радове на изградњи објекта Галерија “Белгрејд” у оквиру пројекта “Београд на води”.

Када је реч о дијалогу Београда и Приштине, Вучић је истакао да све што је потписано у Бриселу мора да буде спроведено, али не у складу са косовским прописима, јер ако се све посматра на тај начин – да мора да буде у складу са прописима Приштине или Београда, а да се ништа не промени, онда је немогуће постићи било какав компромис.

Како је рекао, није се у Бриселу разговарало о томе да се нешто спроводи у складу са прописима, јер онда преговори нису ни потребни.

“Преговарали смо јер није све у складу са прописима”, рекао је Вучић уз опаску, “али ако то неко не разуме…”.

Како је додао, поруке из Приштине за њега су често нејасне, јер нису рационалне.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

16.046 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>