Радно време кафића и ресторана у затвореном продужено до 23 сата

Кафићи и ресторани који немају баште моћи ће да раде 2 сата дуже него што им је то до сад било дозвољено због превенције ширења вируса корона, одлучено је на данашњој седници владиног Кризног штаба.

Из Кризног штаба напомињу да није реч о ублажавању мера, већ о усклађивању са временским условима и годишњим добима.

Осим тога што су, како је саопштено, закључили да је епидемиолошка ситуација у Србији стабилна, чланови републичког Кризног штаба донели су и одлуку да у затвореним деловима угоститељских објеката рад је био забрањен од 21 до 6 сати, а они су решили да им омогуће да раде дуже.

Како је стигла јесен, а са њом и хладније време, Кризни штаб је одлучио да продужи радно време кафићима и ресторанима без баште до 23 часа. Овакав потез се никако не може назвати ублажавањем мера, пошто сада није тренутак за тако нешто, већ више усклађивањем са временским условима и годишњим добима – саопштили су из Владе.

Подсетимо, незадовољни мерама нишки угоститељи су на недавном протесту послали поруку Граду и Републици да су мере које су им ограничавале радно време чиниле рад неодрживим, и најављивали су затварање локала.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

16.104 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>