Опет приватни регистри траже новац за упис

Агенција за привредне регистре упозорила је све власнике предузећа и предузетнике да дописи који им стижу потичу од “Привредног-регистра.рс”, а он нема никакве везе са званичном државном институцијом.

“Примаоци ових дописа немају никакву законску обавезу регистрације на овом порталу, јер је у питању понуда која има искључиво комерцијалну сврху оглашавања за рачун привредног друштва “Дигитална платформа д.о.о. Београд – Нови Београд”, које је основано 14. фебруара 2020. године и регистровано за делатност истраживања тржишта и испитивање јавног мњења”, наведено је у саопштењу АПР.

Како је прецизирано, на уплатницама приложеним уз допис овог привредног друштва одштампан је износ од 4.500 динара, уз обавештење да ће накнада за упис у “Привредни-регистар.рс” бити увећана на износ од 15.000 динара, уколико се уплата не изврши до 12. октобра 2020. године.

“С обзиром на довођење у заблуду привредних субјеката да дописе упућује Регистар привредних субјеката који води АПР, упозоравамо све наше кориснике да ова понуда не потиче из Агенције за привредне регистре”, поручују из Агенције.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

16.104 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>