Влада именовала новог начелника Нишавског округа

На седници Владе Србије, одржаној у четвртак, 24. септембра, одлучено је да нови начелник Нишавског округа буде др Петар Бабовић.

Како пишу Јужне вести, имале су увид у Решење о именовању Бабића које ће тек бити објављено у Службеном гласнику.

Медији су раније спекулисали да ће нова начелница Нишавског округа бити Сања Стајић, некадашња председница општине Мерошина, као и Зоран Љубић Међарац, брат актуелног председника општине Дољевац Горана Љубића, док Бабовић није помињан као кандидат за ову функцију, па одлука Владе за многе представља изненађење, јер је у први план испливао кандидат о коме се у јавности мало зна.

Да ће је на челу Округа заменити Бабовић, за Јужне вести потврдила је и бивша начелница, сада градоначелница Ниша Драгана Сотировски.

“У понедељак ће вероватно бити примопредаја. Лекар је, очекујем добру сарадњу и наравно, помоћи ћу шта год буде требало”, рекла је Сотировски.

Бабовић у Округ долази из Медицине рада, где је лекар. У Српској напредној странци активан је био као повереник Савета за здравство у СНС Медијана, највећој нишкој општини.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

16.087 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>