IT конект ове године онлајн

Због тренутне епидемиолошке ситуације у свету, ове године познати светски IT предавачи ће се на традиционалном IT конекту који се организује у Нишу окупити онлајн 26. и 27. септембра.

Ово је прилика за све програмере да прате изузетне светске предаваче и њихова предавања, из удобности свог дома или где год да се налазе.

Предавачи ће се током ова два дана укључивати у сесије уживо из различитих крајева света и временских зона и то: Америке, Велике Британије, Израела, Аустрије и других земаља.

Међу предавачима је и Venkat Subramaniam, један од најбоље оцењених светских Јава предавача, затим Josh Long, из Спринg тима у Пивоталу, познати предавач Kevlin Henney, и други.

IT конект се прошле године, осим у Београду, одржао и у Нишу, где је окупио 600 посетилаца из IT индустрије, а један од предавача је био и познати Google Developer Expert Harry Roberts, који је том приликом боравио у Нишу.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

16.087 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>