Промовисани нови полицајци

Данас је одржана свечна промоција две нове класе полазника Центра за основну полицијску обуку, а новим полицијским службеницима обратили су се председник Србије Александар Вучић и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић.

Председник Србије Александар Вучић поручио је данас да ће држава наставити да побољшава животни стандард припадника МУП, а младим полицајцима да су они будућност, у уверењу да могу много да ураде за своју земљу. Вучић је истакао да су полазници изабрали часно и дивно занимање, јер су стали уз своју државу.

„Од данас ви сте и де факто и де јуре људи који брину о својој Србији. Нема никог ко може да каже да му је прече и већа обавеза да брине о Србији. Зато сте посебни”, истакао је председник.

На свечаној промоцији 23. и 24. класе полазника Центра за основну полицијску обуку у Наставном центру „Макиш”, министар унутрашњих послова Небојша Стефановић је пожелео будућим припадницима полиције да тај посао раде још боље, као би надмашили успехе њихових старијих колега који су лестивцу поставили високо.

Најбољима у класи уручене су награде, затим су одржане вежбе полазника центра, али и специјалних полицијских јединица и Жандармерије.

Свечаност је обележио и налет хеликоптера МУП-а, а настављена је уметничким програмом у коме су учествовали глумци Андрија Милошевић и Марко Гверо. Душан Свилар је уз пратњу оркестра полиције извео нумеру “Пукни зоро”.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

16.104 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>