Спортски савез Србије помаже сврљишким спортистима

Спортски савез Србије донирао је спортску опрему у вредности од 200.000 динара сврљишким спортским клубовима и обећао даљу подршку спортистима из ове девастиране општине.

Како је саопштено на сајту Општине Сврљиг, опрема је уручена председнику општине Сврљиг Мирославу Марковићу и секретару Спортског савеза општине Сврљиг Соњи Станишић приликом састанка са секретаром Спортског савеза Србије Гораном Маринковићем у Београду.

Том приликом они су разговарали на тему развоја спорта у Сврљигу и помоћи Спортског савеза Србије локалном Спортском савезу, наводи се на сајту Општине Сврљиг.

Марковић је том приликом истакао да Општина Сврљиг жели да улаже у спорт и развој младих, те да ће бити подржане све спортске организације, а поготову оне које имају велики број деце, наводи се даље у саопштењу.

Спортски савез Србије донирао је лопте и другу спортску опрему за сврљишке спортисте у износу од око 200.000 динара. Опрема ће бити уручена сврљишким клубовима наредних дана.

У наредном периоду очекује се и посета председника Спортског савеза Србије Давора Штепанека Сврљигу, најавио је председник општине Сврљиг.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

16.104 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>