Цицибани у недељу играју Треће коло у Сврљигу

Треће коло Развојне лиге цицибана Фудбалског савеза Ниша одиграће се у недељу, 20. септембра 2020. године на градском стадиону у Сврљигу.

Утакмице цицибана ће се играти у периоду од 9,00 па до 14,00 часова, по следећем распореду: прва утакмица играће се између ФК “Витез” Ниш и ФК “Реал” Ниш, са почетком у 9,00 сати. У другом сусрету састаће се мали фудбалери ФК “Атлетико” из Ниша и ФК “Топ Стар”, такође из Ниша, а утакмица почиње у 9 сати и 50 минута. Од 10 сати и 40 минута играће Сврљижани – ШФ “Аца Мента” и Алексинчани ФК “Васке”. Затим следе утакмице ФК “Раднички” Ниш – ФК “Филип Филиповић 1”, такође из Ниша, ФК “Шампион – Наис” из Ниша – ФК “Филип Филиповић 2” из Ниша и у последњој утакмици кола састаће се ФК “Фри Кик” из Ниша и ФК “Коперникус Железничар”, такође из Ниша. Последња утакмица почиње у 13,10 часова.

У овом колу слободна је екипа ФК “Национал” из Ниша.

Домаћин трећег кола лиге цицибана ФС Ниш је Школа фудбала “Аца Мента” из Сврљига.

Из ШФ Аца Мента позивају све љубитеље спорта да дођу и бодре младе сврљишке фудбалере и тако им дају подстрек за даље победе.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

17.296 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>