Карате клуб Дервен успешан и у време короне

Карате клуб “Дервен” из Сврљига један је од ретких спортских клубова у општини који одржава тренинге и ради са својим члановима и у време када због епидемије вируса корона многи клубови не окупљају своје чланство.

Наравно, тренинзи се одржавају на отвореном простору, углавном у дворишту основне школе у Сврљигу и уз поштовање свих свих законом прописаних мера заштите, кажу из управе клуба.

У Среду, 12. августа одржано је и полагање у Карате клубу Дервен на коме су ученици стекли одређена карате звања.

Такође, једна ученица успешно је представила клуб и општину на семинару који је одржан у Сокобањи. Била је то Јована Костадиновић, која је том приликом стекла мајсторско звање црни појас.

Из управе клуба поручују да ће Карате клуб Дервен наставити да пропагира здрав живот и да води децу и тинејџере ка том путу, уз упозорење свима да се чувају и поштују прописане заштитне мере како би сачували сопствено и здравље људи у окружењу.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

15.530 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>