Рајанер обновио летове из Ниша ка Берлину

Ирска авио – компанија Рајанер данас је обновила летове из Ниша ка Берлину, после четири месеца паузе због пандемије коронавируса.

Како се наводи у заједничком саопштењу ирске нискобуџетне компаније и Аеродрома Србије, Берлин је прва линија Рајанера која се реализује у летњем реду летења.

Линија до Малте се очекује средином августа када власти те земље укину рестрикције за путовања.

Грађани Србије сада могу да планирају летњи одмор по, како се наводи, најнижим ценама, придржавајући се нових здравствених мера које је Рајанер препоручио како би заштитио здравље своје посаде и путника.

У склопу обнове летова из Ниша ка Берлину, ирска компанија је покренула продају седишта по цени од 26,99 евра у једном правцу и то за путовања до октобра 2020. године, а уз услов да буду резервисана до среде 5. августа, искључиво на званичној веб страници авио – компаније.

„С обзиром да ће седишта по овим ценама брзо бити продата, путници би требало да се што пре пријаве на веб страници компаније и избегну да пропусте ову прилику”, рекла је Олга Павлонка представница Рајанера, јавља Танјуг.

Душан Кнежевић, представник нишког аеродрома „Константин Велики” рекао је да обнова летова Рајанера повећава број дестинација са тог аеродрома.

„Поред лета за Берлин, очекујемо да ће се дестинације на којима је Рајанер летео из Ниша пре пандемије постепено обнављати, као и да ће се увести нове”, рекао је Кнежевић, додаје се у саопштењу.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

15.530 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>