Нишвил 2020 одржаће се онлајн, а део можда и уживо

Интернационални џез фестивал Нишвил 2020, одржаће део својих програма у унапред најављеном термину од 13. до 16. августа 2020. уживо у „онлајн“ формату.

Биће изведено више од 30 програма, који укључују позоришне представе, филмске пројекције, те ликовне перформансе, као и 20 концерата пратећег и главног фестивалског програма.

Нажалост, ови програми биће изведени без присуства публике, а моћи ће да се прате преко компјутера, таблета и смарт телефона у „лајв“ преносу Нишвил телевизије.

Преостали, највећи део програма одржаће се од 17. до 20. септембра 2020. године, уколико се у наредном периоду поправи епидемиолошка ситуација и Влада Србије дозволи присуство публике уз поштовање мера социјалне дистанце.

Ово је први пут после 25 година да долази до одлагања Нишвила. Наиме, само је први Нишвил џез фестивал одложен децембра 1994. и одржан је јануара 1995. због рестрикције струје која је била на снази у то време.

“Уколико и у септембру буде истоветна епидемиолошка ситуација као сада – целокупан предвиђени програм за ову годину одржаће се од 12. до 15. августа 2021.”, најављују организатори.

Сви посетиоци са купљеним комплетима улазница могу искористити своје улазнице у септембру 2020. у новозаказаном термину одржавања фестивала, или ако су спречени да прате Нишвил 2020, могу их искористити у периоду од 12. до 15. августа 2021. године.

За све недоумице око евентуалног повраћаја новца за већ купљене улазнице, грађани могу да се обрате продајној мрежи Ticket Vision-а.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

15.530 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>