У жртве у Врањској Бањи испаљено девет хитаца
Два дана након двоструког убиства у Врањској Бањи из Вишег тужилаштва саопштили су да је обдукција показала да је у њих испред породичне куће испаљено укупно девет метака из ловачке пушке.
Сви, осим једног хица, испаљени су у мушкарца, а истрагом је утврђено да је на њих пуцано из непосредне близине, као и да је убица од жртава био удаљен свега 1,5 до 2 метра.
Обдукција тела је рађена у Заводу за судску медицину у Нишу, а на увиђају је била екипа нишких форензичара.
Према прелиминарним налазима вештака – обдуцента потврђена је сумња да је пар убијен из истог ловачког наоружања, а на телу мушкарца констатовано је 8 смртоносних рана у пределу груди, док је на телу жене једна – кажу из Тужилаштва.
Беживотна тела 47-годишњег С. М. и његове невенчане 41-годишње супруге Б. А. је у понедељак, 20. јула, око 8 сати у дворишту викендице у насељу Ћосики у Врањској Бањи пронашао отац убијене и пријавио полицији.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

17.331 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>