Вечерас протести и у Сврљигу

На друштвеним мрежама данас се шири позив за протестну шетњу у Сврљигу којом би се исказала солидарност са грађанима који протестују већ неколико дана у Србији.

У позиву се каже: “Драги моји суграђани, позивам Вас да се вечерас у 19:00 часова окупимо у центру нашег града, центру нашег Сврљига, и мирно прошетамо до Општине Сврљиг.

Позивам Вас да нашом шетњим дамо подршку људима из Београда, Новог Сада, Ниша и Крагујевца, који су скупили храброст да се супротставе медијском мраку, лажима, манипулацији, диктатури и осталим репресијама садашње Владе Републике Србије.

Не плашите се да изразите незадовољство уколико постоји у Вама. Предлажем мирну протестну шетњу у Сврљигу без политичке позадине. Будимо слободни да изразимо наше незадовољство, грађани смо, имамо то право”.

У позиву се моле сви који желе да изађу на улице да то учине уз поштовање заштитних мера од вируса корона, да понесу своје заштитне маске и поштују дистанцу.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

15.132 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>