Нови председник Удружења пензионера Сврљиг Славиша Матејић

На Изборној скупштини Удружења пензионера Сбрљиг за новог председника једногласно је изабран Славиша Матејић, пензионисани припадник МУП.

Матејић је својим радом и ангажовањем у удружењу заслужио да буде на челу сврљишке организације пензионера јер поседује све моралне и радне квалитете, речено је на Изборној скупштини која је одржана данас у великој сали Центра за туризам, културу и спорт, уз поштовање свих заштитних мера против заразе вирусом Ковид-19.

Матејиц је на Скупштини обећао да ће радити у интересу свих пензионера ради побољшања њиховог социјално – економског положаја.

После Скупштине Удружења пензионера одржана је и Изборна скупштина Општинског одбора Партије уједињених пензионера Србије на којој је за председника изабран такође Славиша Матејић, а за секретара Веселин Петровић.

Иначе, разлог одтжавања ових превременихизбора је недавна изненадна смрт Миленка Петровића, који је обављао ове две дужности у пензионерским организацијама.

Скупштини су присусyвовали птедставници локалне самоуправе, удружења пензионера Града Ниша и Партије уједињених пензионера Србије и Ниша.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

15.132 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>