Вучић најавио да вероватно неће бити полицијског сата у Београду

Председник Србије Александар Вучић рекао је данас у ванредном обраћању јавности да највероватније неће бити уведен полицијски сат током викенда у Београду, јер је то став Кризног штаба.

Он је позвао људе да не излазе на демонстрације да не би дошло до даљег заражавања и да је померио пут на који те требало да иде вечерас за сутра ујутру.

„Мој савет је да будете одговорни. Резултат неки који мислите да ћете да постигнете на силу, ја вам кажем да нећете. Није могуће и неће се то догодити“, оценио је председник.

Коначне мере, како је рекао, биће донете сутра на седници Кризног штаба и свакако ће бити неког пооштравања мера.

„Брнабић и Лончар ће сутра пооштрити мере, вероватно неће бити полицијског часа, али ја сам против тога. Поштујем моје сараднике, изнео сам свој став јавно и био предмет свих напада и удара, мислим да сам у праву, али они ће вас сутра обавестити шта ће се и како организовати другачије“, најавио је Вучић и рекао да у Београду више нема решења по питању корона вируса и да се ослања на дисциплину грађана.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

15.140 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>