242 заражених, четворо преминулих од вируса корона

У последња 24 часа у Србији су четири особе преминуле од последица вируса корона, а регистроване су 242 новооболеле особе, саопштило је Министарство здравља.

Званичан, укупан број преминулих од вируса корона у Србији је 274, наводи се на сајту ковид19.рс. Вирус је у последља 24 сата регистрован код још 242 особе, а на респираторима се налази 36 људи.

Од последњег пресека стања у Србији, на коронавирус је тестирано 7.150 особа, а регистроване су 242 новооболеле.

У Србији је од почетка епидемије потврђено 14.288 случајева инфекције.

Проценат смртности је 1,92 одсто.

До 15 часова 29. јуна у Србији су тестиране укупно 392.863 особе које су испуњавале критеријуме дефиниције случаја. Број активних случајева је 1.433.

У Сврљигу, према подацима са сајта статистика ковид 19, у Сврљигу има 32 особе које су у самоизолацији, што је по претходним подацима за две особе више. Званичних података о зараженима у Сврљигу нема, али како нам је раније рекао директор Дома здравља у Сврљигу, др Љутомир Давидовић, претпоставља се да су сви који су у самоизолацији и позитивни на вирус корона.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

15.132 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>