Ноћ књиге од 26 – 28. јуна

Традиционална манифестација Ноћ књиге, 22. по реду, овога пута трајаће три дана и одржаће се 26, 27. и 28. јуна.

Како би се избегле гужве у књижарама, поручују организатори, бринући пре свега о здрављу читалаца и запослених, врата књижара отварају у петак ујутру 26. јуна, а велики попусти примењиваће се све до недеље увече, 28. јуна.

“Више од 50.000 љубитеља добре књиге било је са нама сваки пут током неколико сати колико је трајала Ноћ књиге, а сада очекујемо да тај број буде и већи, обзиром да ће манифестација трајати 3 дана”, поручују организатори – Издавачка кућа Лагуна и књижарски ланац Делфи.

Фестивал књиге се одржава под покровитељством Еуробанк Србије на чак 60 локација у књижарама Делфи и Лагуниним клубовима читалаца у 30 градова у Србији и региону.

“Осим понуде више од 50.000 наслова и ове године припремамо фантастичне попусте, поклоне, промоције, незаборавна дружења са најпознатијим домаћим ауторима, а то је само део изненађења”, кажу из Лагуне.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

17.296 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>