Покрет за спас Сврљига предао потписе у Сврљигу, УСС и у Алексинцу

За локалне изборе у Сврљигу до сада је проглашено шест изборних листи, а последња је усвојена изборна листа Групе грађана “Покрет за спас Сврљига”.

Покрет за спас Сврљига предао је у понедељак листу са 27 кандидата за одборнике у Скупштини општине Сврљиг који ће се бирати на локалним изборма, а чију је кандидатуру својим потписима подржало 304 грађана.

Општинска изборна комисија је листу прогласила у среду, 3. јуна, након што су у законском року откоњени мањи недостаци.

УСС, која је са коалиционим партнерима прва у Сврљигу предала листу за локалне изборе под називом “Александар Вучић – За нашу децу” биће у коалицији са СНС-ом у још тридесетак општина у Србији.

У околним општинама УСС излази на изборе самостално, а у њима листе носе назив “Уједињена сељачка странка – Милија Милетић”.

Једна од последњих листи коју чине само чланови УСС, предата за локалне изборе је у Алексинцу, а раније су предате листе и у свим нишким градским општинама, за Скупштину Града Ниша, затим у Сокобањи, Мерошини, Врањској Бањи и Богатићу.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14.746 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>