Асфалтиран пут у Попшици

Сеоски пут у сврљишком селу Попшица асфалтиран је у понедељак, 1. јуна у дужини од око пола километра.

Радови на асфалтирању сеоског пута део су акције коју Општина Сврљиг спроводи годинама уназад у сарадњи са сеоским месним заједницама под називом ,,На динар, пет динара“.

Кроз ову акцију Општина Сврљиг из свог буџета на сваки сакупљени динар месних заједница додаје пет динара за унапређење сеоске инфраструктуре, однсоно за изградњу или реконструкцију путева, водовода, сеоских зграда и сл.

Извођач радова на асфалтирању пута кроз Попшицу је ,,АБМ Путоградња“ из Мрамора, која је добила посао на обављању и других радова у месним заједницама у оквиру акције ,,На динар, пет динара“.

Вредност ових радова, као и других на асфалтирању и реконструкцији сеоских путева током спровођења акције на територији општине Сврљиг, је 16.309.628,50 динара без урачунатог ПДВ-а.

У претходном периоду скоро сви путеви кроз Попшицу су асфалтирани, а посебна пажња посвећује се уређењу овог села имајући у виду да током летњих дана село посећују многи туристи који бораве на природном базену у овом селу.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14.745 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>