Милетић и Сотировски о инфраструктурним проблемима у Нишу

Народни посланик Милија Милетић и начелница Нишавског управног округа Драгана Сотировски разговарали су о неколико проблема чијим би се решавањем побољшао живот становника овог дела Србије.

Нна састанку, који је одржан крајем прошле недеље у седишту Нишавског управног округа, Милетић и Сотировски су разговарали о реконструкцији пута од Малчанске петље до Књажевачке улице у Нишу, који је у веома лошем стању, а његовом реконструкцијом повећао би се број људи који га користе за долазак из Сврљига и других места до Ниша. Такође, Милетић је указао да би било добро и корисно за све грађане да се направи још један улаз на ауто пут од Малчанске петље према Нишкој Бањи, преко села Просек.

Такође, било је речи и о уклањању радиоактивних громобрана у Нишу и у околним општинама, о чему је Милетић и раније говорио и на заседањима Народне скупштине.

Милетић је упознао начелницу Сотировски и са његовим захтевом и апелом да након предстојећих избора у новој Влади Србије мора да буде бар једног министра са југа Србије, однсно из Ниша јер би то утицало да се додатно развије овај део земље, укључујући Град Ниш и општине у Нишавском округу.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14.746 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>