ГГ “Покрет за спас Сврљига” прикупља потписе

У Кафеу Инкогнито данас је организовано сакупљање потписа за подршку Групи грађана “Покрет за спас Сврљига” за излазак на предстојеће локалне изборе у Сврљигу.

Из овог покрета кажу да је одзив грађана изнад очекиваног и да је у току дана прикупљен велики број потписа, што даје наду да су се грађани пробудили и да ће на наредним изборима по први пут постојати права алтернатива садашњој власти.

Већина оних који су подржали листу и оних који учествују у иницијативи су млади људи који желе промене и нормалан живот у свом месту.

Милица Миленковић каже да је Покрет настао самоорганизовањем грађана који више нису могли да трпе све што се годинама дешава у Сврљигу, неправде и самовоље појединаца.

Оно за шта ће се Покрет борити након избора, уколико добије потребну подршку грађана, јесте успостављање система, поштовање закона и једнакост за све, каже Оливер – Кане Ђорђевић, један од лидера Покрета.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14.747 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>