“Покрет за спас Сврљига” прикупља потписе за локалне изборе

На локалне изборе у Сврљигу изаћи ће и група грађана која се зове “Покрет за спас Сврљига”.

Покрет за спас Сврљига окупља грађане који су незадовољни стањем у Сврљигу и радом тренутне владајуће коалиције коју чине Уједињена сељачка странка и СНС, а прошле године организовали су и неколико протеста на којима су оптужили власт да Сврљиг води у пропаст и да грађанима не нуди ништа ново последњих 16 година, осим самовоље једног властодршца који је око себе окупио неколико послушника који су ту зарад личне користи.

,,Покрет за спас Сврљига” позвао је грађане прогласом да им дају подршку како би могли да се на предстојећим локалним изборима изборе, како кажу, за Сврљиг достојан живота, за место у коме би млади имали где да остану, да живе и раде и оснују своје породице. За место у коме би се људи запошљавали због свог знања и дипломе, а не због страначке припадности. За место у коме би одлуке доносиле институције и њихови органи у складу са законом, а не један човек складу са својом вољом и тренутним расположењем.

Из Покрета за спас Сврљига због тога позивају грађане да дођу у понедељак или уторак, 25. и 26. маја у времену од 11 до 15,30 часова и дају свој потпис како би подржали изборну листу Покрета за одборнике у СО Сврљиг.

Прикупљање потписа организовано је у кафићу Инкогнито у Улици Васе Албанца бр. 3а.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14.715 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>