Обрадовић и Костић прекинули штрајк глађу

Лидер Двери Бошко Обрадовић саопштио је данас да прекида штрајк глађу, наводећи да су он и Иван Костић испунили свој циљ, јер су указали на недемократско стање у Србији, пренела је Бета.

Он је после 11 дана штрајка глађу навео да ће после одмора приступити изради политичког манифеста у којем ће позвати грађана на одбрану Устава, слободу медија и демократских избора, као и очување Косова.

„Настављамо активну бојкот кампању и потврђујемо решеност да ћемо бојкотовати све изборе. Оно што нас узнемирава је ћутање највиших правосудних институција, ћути Уставни суд, а на столу имају иницијативе за оцењивање уставности изборног процеса. Других 50 и више земаља одложило је изборне активности”, навео је Обрадовић на конференцији за новинаре испред Скупштине Србије.

Он је позвао све колеге из опозиције да наставе активну бојкот кампању и за омогућавање услова за слободне и поштене изборе у неком другом термину, на које као уједињена српска опозиција заједно треба да изађе.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

15.549 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>