УСС предала потписе за локалне изборе у Нишу

УСС ће самостално изаћи на предстојећим локалним изборима у Нишу, а листа носи назив “Уједињена сељачка странка – Милија Милетић”.

Јуче су чланови УСС предали потписе за учешће на локалним изборима за нишку градску скупштину, а према речима председника странке, народног посланика Милије Милетића, већ су предали потписе и за учешће на локалним изборима у другим нишким градским општинама.

Милетић каже да ће се УСС борити за људе, раднике и сељаке, као и да очекује да ће у свим нишким градским општинама прећи цензус и освојити по неколико места у локалним скупштинама.

Милетић најављује да ће након избора инсистирати да се реше сви они проблеми у Нишу на које је он већ указивао у Народној скупштини као народни посланик.

Милетић је позвао све Нишлије, посебно оне који су дошли из других, околних места, да дају свој глас Уједињеној сељачкој странци на предстојећим локалним изборима и подрже борбу за село и сељака, јер само јако село може да ојача градове, као и читаву Србију.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

15.549 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>